Kate's Journal

Tuesday, November 20, 2007

Dnes: triceps + biceps
40 min běh

Bench na úzko 20/20 10/50 10/60 10/60 8/60 8/60
Francouzský tlak 4x8/35
Stahování kladky 4x10

Bicepsový zdvih s vč 10/20 10/27 10/27 10/37 8/37
Kladivové zdvihy s jč 10/14 10/16 10/18 8/20
Protisměrné kladky 3x10

Trénink na pohodu, jen jsem nějaká nastydlá..a čím víc se den blíží ke konci tím víc to je horší....no jdu dělat čajíky s medíkem a do pelíšku...uvidíme, třeba bude ráno lépe....tedy doufám v to:)

4 Comments:

  • At 3:52 PM , Blogger Unknown said...

    This comment has been removed by the author.

     
  • At 3:54 PM , Blogger Unknown said...

    No jo, Kačko, když ty do toho taky bušíš každý den a ještě chodíš běhat v takovým počasí jako je teď...to je prostě moc si myslím...znáš někoho, kdo takhle často cvičí? Můžeš samozřejmě říct, že málokdo taky dosahuje nějakých výsledků, a svým způsobem budeš mít pravdu. všechno je pochopitelně individuální, každýmu funguje něco...jenže právě nachlazení a nemoc, zranění nebo snížení výkonu v síle aj.můžou být signálem, že je toho právě už moc...jinak trénink na pohodu? S 20kg jednoručkama bicepsový zdvihy, fakt pohodička :-))))

     
  • At 6:15 PM , Blogger Kathy said...

    Ne neznám nikoho, kdo je takovej cvok jako já:)ale znáš mě....:D...jj ubrat to chce, já to vím, celý prosinec dám jen regenerační tréninky (abych se od ledna do toho mohla pořádně opřít:)) a poslední týden vypustím úplně, možná jen kardio:)...já prostě bez pohybu umírám:)
    Na pohodu byl...pže jsem měla delší pauzy...(minutu az dvě)...což u mě znamená pohodička:D..........když se tak nad sebou zamyslím....není divu, že nemám sparinga:Dlol
    Romco jinak zitra dopolko to nezvladam....musim rano do dvanacti k Pikovi do fitka za bar a pak jedu do Prahy...co v pátek?sice jsem v práci, ale až kolem 12..tak co, co dáme?

     
  • At 6:46 PM , Blogger Unknown said...

    nebudes cvicit o vanocich? no aspon neco, ale ja myslel spis cvicit treba systemem 2+1+3+1...tak nejak trvale...vzdyt jedes snad 6 dni v tydnu bez prestavky...jdes k pikovi? bych mozna prisel tam zatrenovat, mam tam jeste permici...jestli mi ji nevyhodili, hajzli:-))) ale mam jet mrtve tahy tak nevim nevim, a tam neni dobre na tezke vahy...uvidim jak se budu rano citit...kdybych nejel vice lifterskou pripravu nebal bych se tvych treninku, to si zase nemysli, ze kdyz jsem na poslednim treninku s tebou brecel ze jsem takova sra*da...ale lift je lift a body je body...vzdyt vis...patek je mozny, a dal bych nejake koncetiny (ruce nebo nohy) pekne intenzivne, kratke puasy, nejake snizeni uprostred serie, co myslis? a po treninku te zvu na tatarak a pivo (to myslim vazne - bilkoviny z hoveziho a super cukr) !

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home