Kate's Journal

Sunday, August 10, 2008

1. mladoboleslavský pohár v benchpressu 9.8.

Závody moc pěkné, musím uznat, že Roman s Monikou to zvládli na poprvé na jedničku...Co se týče prostředí, atmosféry aj....nemělo chybu!Lidičky super!!Opravdu příjemně strávený den!
Nakonec žádné rekordy nepadaly:o)Nějak mi to včera nesedlo....pouze 14 dní tréninku benche, trocha trémy se odrazilo i na výkonu.....ale 120kg, po nezdařeném druhém pokusu se 115kg, padlo, tzn druhé místo, za Libuškou, která dala 125kg, sakra ta ženská je vážně dobrá:o) Každopádně na republiku příštího roku se chystám a pokusím natrénovat na těch konečně 130kg.......
Všem lidičkám co, se na této akci podíleli velké díky!! A samozřejmě i těm, co přišli/přijeli fandit a nesmím zapomenout i na Ondru:o), který se tam o mě hezky staral!!
Pár foteček z akce naleznete zde......ty které fotil Ondra dodám později....
Reporty Romanovýma očima..
Georges Okie, z Kamerunu....neuvěřitelný pro naše oči:)

4 Comments:

  • At 8:46 AM , Anonymous Anonymous said...

    And the 1° gold medal olimpic games is from......Rep.czech \o/\o/\o/\o/
    The place of champions how Katka Kyptová :o)

     
  • At 10:20 AM , Anonymous Anonymous said...

    Ahoj Kačko,já si myslím že ti chyběla zmrzlina,jinak ti samozřejmě gratuluju to především.taky ty fotky jsou moc pěkný akorát by mne zajímalo kam chodí ten pán z kamerunu na solárko??
    Morfeus

     
  • At 12:27 PM , Anonymous Anonymous said...

    Mirko: Považuju to taky za úspech.... nelze proste delat vše najednou... trema a urychlená príprava na benč... bez času na uklidnení a nabití baterek na 125% proste nejde udelat za par dnú... to je pochopitelné. Kačko pokračuj a nezlav ze svych nároku. A když budeš mít pocit že jsi udelala maximum o to cennejší bude prohra aneb vyhra.. první či druhá... to je jedno. Udelaš osobaček a ten se počíta !!!

     
  • At 1:21 PM , Anonymous Anonymous said...

    Blahozelame...velmi pekne aj foto...wow

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home