Kate's Journal

Thursday, January 15, 2009



something crazy from myself:o)

15.1

20min tradeclimber

Legs
Legpress
120kg/264.5lbs x 20
140kg/308.65lbs x 20
160kg/352.7lbs x 20
180kg/396.8lbs x 20
200kg/440.9lbs x 20

Hack Squat
50kg/110lbs x 15
90kg/198.4lbs x 15
90kg/198.4lbs x 15

Bank Climb 3 x 30kg/66lbs

Lying One Leg Extension 10 -8 - 8 - 10

+ ABS

afternoon...running
14.1.

only Back

11 Comments:

  • At 8:36 PM , Anonymous Anonymous said...

    Hi Kate, will you post some recent pics of yourself like you used to do? Your fans would like to see more of your progress of getting even more beautiful muscles on your nice curves!
    It's been a hard time because you stopped posting camere pics or other pics of yourself.

     
  • At 10:22 PM , Blogger Kathy said...

    i know:)must something doing with that...i am planning one photoshooting soon...patience pls:)

     
  • At 9:41 AM , Anonymous Anonymous said...

    Ahojky Kaťu,

    už jsem se bála, že se něco děje, že nebylo pravidelné info:-)Teprve teď jsem si všimla nového záhlaví na blogu. U mě je to obdobné, chci udělat dobrou věc a pokaždé se to obrátí proti mně. Poslední dobou zjišťuji, že nejtěžší je boj samotné se sebou. Pokud budeš chtít zajít na to kafe, dej kdykoliv vědět. Pa H.

     
  • At 9:49 AM , Blogger Kathy said...

    No ono se dělo, proto jsem ti ani neodepisovala na sms...ale všechno ti povím u té kávičky, ju?A vůbec co se sejít rovnou ve cvičebním?:)Nemáš chuť??

     
  • At 10:13 AM , Anonymous Anonymous said...

    Víš, něco jsem trochu tušila. On život je pes. Někdy prostě musíš se zhluboka nadechnout, a i když spousta věcí Tě bolí, musíš jít dál. Ono každé to trápení je s odstupem času pro člověka určitým zocelením.Život prostě nikdy nebude jednoduchý. O tom cvičení moc a moc přemýšlím. Hlavně poslední dobou se stále začínám víc a víc přesvědčovat, že i v pracovním životě ta hezká holka s perfektní postavou má větší štěstí než ta hodná šedá myška, bohužel -další tvrdá realita, a možná i trocu ironie života.H.

     
  • At 12:40 PM , Anonymous Anonymous said...

    Hele, někam vyrazíme. Bohužel dneska by to bylo jenom to kafčo, nemám s sebou věci na cvičení, a domů to mám, bohužel, 25 km:-( Na kdy bys viděla to cvičení? Já už jsem myslela, že to zkusím jít sama, ale z těch strojů bych byla hodně nešťastná, ono to do začátku přece jen chce nějakou pomoc:-)Jinak jídelníček, co jsi mi dala je fakt síla. V parním hrnci je ryba a zelenina v pohodě, ale kuřecí maso mi úplně obrací žaludek, ale normálně pečený ho jím.Hlavně hlavu vzhůru:-)A drž se. H.

     
  • At 2:50 PM , Blogger Kathy said...

    Hani, ja odpolko dneska nemůžu, přijeď zítra na trénink, na čtvrtou, co?A nechci žádné odmlouvání už:o))Dneska ráno se mi taky nechtělo, pže jsem pěkně psychicky vyčerpaná, ale když mi kamarád řekl, neser, nemel a jdi se strojit:)tak jsem nakonec byla ráda, že jsem šla, člověk navíc příjde i na jiné myšlenky a přamýšlí úplně nad jinejma bolestma:DTak šup šup ať tě tady zítra mám!

     
  • At 3:30 PM , Anonymous Anonymous said...

    Juj, já nemůžu. My jezdíme za babičkou do nemocnice každou sobotu po 14.hod:-(Musíme, protože je dialyzováná - a na to jezdí 3x týdně, a to i v neděli na 4 hod, a po té dialýze je tak vyřízená, že ani moc nekomunikuje, tak tam jezdíme proto v sobotu.Bohužel, ona má jen 2 syny, tak tam raději jezdím i já, kdyby bylo potřeba něco udělat. A co neděle?

     
  • At 4:08 PM , Blogger Kathy said...

    klidně i v neděli:)

     
  • At 4:18 PM , Anonymous Anonymous said...

    jo, tak super:-)Tak v neděli kolem 16.hod?Kdyžtak přesný čas a místo mi pošli smskou.H.

     
  • At 7:09 PM , Anonymous Anonymous said...

    Thanks for the pics!

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home