Kate's Journal

Sunday, July 06, 2008

Ahojky všem, tak Las Vegas nám zrušili, tím pádem si užívám opět hamání a nic nedělání:) To jídlo je fakt droga, člověk neví, kdy má dost, no doufám, že tohle období brzy pomine, jinak se začnu pěkně kulatit:) Tréninky jsem trochu zvolnila, ubrala kardio, nechávám tělu trochu odpočinout...Od 27.7 mi začíná zas dietka a opět makačenko, takže si vychutnávám každičkou chviličku odpočinku a samozřejmě každé sousto :o)
Jedny z prvních závodů bude Vitalmax Open v Liberci 27.9. a pak se uvidí...samozřejmě bych se chtěla nominovat a pobrat zkušenosti i na Universe v Anglii, ale vše záleží na formě...
Užívejte sluníčka a pohodový zbytek víkendu...já za chvíli mažu na trénink a pak?Asi opět na zmrzlinu:o)Další žaludeční orgasmus:)


8 Comments:

  • At 7:52 PM , Anonymous Anonymous said...

    Kačko , nevadí , aspoň si odpočineš , opravdu si to zasloužíš . Jinak podle rozpisu na fotografii ,toho máš hodně před sebou ( pokud plánuješ svou účast :-) ) Tak si těch zmrzlinek užij dokud můžeš :-) .

    Alby

     
  • At 7:53 AM , Blogger Kathy said...

    Děkuju Alby!!
    Věřím, když celá příprava proběhne bez problémů, že to všechno zvládnu :)A navíc jsem do toho všeho tolik zapálená, jako nikdy předtím!!Ikdyž vím, co mě opět čeká, jdu do toho znovu...

     
  • At 8:36 AM , Anonymous Anonymous said...

    Káťo nevadí, tak vyhraješ jinou soutěž.jak tě znám tak si toho odpočinku stejně moc neužiješ.Na ten Liberec tě pojedu určo podpořit.Morfeus

     
  • At 9:51 AM , Anonymous Anonymous said...

    Kačenko, jsem ráda, že jsi tam zahrnula i benče u nás v Bolce.
    Kdy se sejdeme?
    Monika

     
  • At 11:52 PM , Blogger Kathy said...

    No sice síla je na pikaču, ale něco si tam zkusím zvednout:)Kdy se sejdeme?Co třeba zítra?Někdy odpolko....nebo napiš , kdy jsi v posce a já bych to k vám mohla konečně přijít omrknout:o)

     
  • At 10:03 AM , Anonymous Anonymous said...

    Kačenko, v posilce budu dnes kolem půl páté zvedat právě v triku, zítra přijede Martin KOšnar...
    Písni sms, kdy se Ti to hodí.
    Můžeme klidně víkend...
    Monika

     
  • At 4:49 PM , Blogger Kathy said...

    Monule, tak ja zitra na posledni chvili letim k mori zrelaxovat se po tech vsech zavodech, diete a treninkach, tak se ozvu az se vratim, ju kocko?

     
  • At 7:41 AM , Anonymous Anonymous said...

    ...jasan Kačenko, ozvi se...
    Móře tiše závidím...
    Pa.
    Monika

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home