Kate's Journal

Saturday, June 07, 2008

Ahojky všem, právě jsme dorazili z Frýdlantu, kde se dnes konalo mistrovství České republiky v kulturistice federace NABBA. Krom zlata jsem si přivezla i příjemné zážitky!!Opravdu super banda lidiček...
Touto cestou bych chtěla poděkovat Ondrovi, jak se tam o mě pěkně staral a Nikolce, která si mě vzala do parády, co se týče make-upu atd atd....:)šikovná to holka!!A taky děkuju všem , co mě přijeli podpořit!!Vážně si toho moc cením!!Takže díky všem!!Já si jdu dát ještě do nosu a od zítra se opět bude utahovat...za 14. dní MS v Řecku, tak držte palečky....ještě se bude shazovat, tak těm co mě obklopují, chvíli ještě strpení, než se z protivky stane zas ta usměvavá Kačena:)
Několik fotografií z MČR naleznete na těchto stránkách.

6 Comments:

  • At 11:28 PM , Anonymous Anonymous said...

    Katko,moc gratuluju,jsem rad ze se ti konecne zurocilo to odrikani a trapeni,hlavne ze to stalo a stoji za to,ted uz zbyva jen ta pomyslna tresnicka na dortu za 14 dni v Recku...Hodne stesti!!! Michal

     
  • At 2:31 PM , Anonymous Anonymous said...

    Pro všechny co tam nebyli , Byla to moc pěkná podívaná ,Katka to tam pořádně rozjela .Kačko taky skláním gratulaci - pak už jsme se neviděli :-) .
    Alby

     
  • At 3:47 PM , Anonymous Anonymous said...

    Musím souhlasit,já tam byl a fakt moc pěkná podívaná,Katka byla výborná,moc prima lidi někteří hnědý od barvy a někteří od přírody.Chvilku mi trvalo než jsem zjistil kdo soutěží a kdo je místní obyvatel.
    Morfeus

     
  • At 5:10 PM , Anonymous Anonymous said...

    Supeeer a gratulace Kačenko !!! I když... bylo to jasný předem tam na tebe žádná neměla :-)))

     
  • At 7:45 PM , Blogger Kathy said...

    Děkuju Vám, teď to budu ještě dolaďovat na mistrovství světa...chci mít ještě lepší formu, než byla teď:o)

     
  • At 11:38 PM , Anonymous Anonymous said...

    BLAHOZELAME !!!

    Velmi pekny make-up...

     

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home