Kate's Journal

Thursday, October 29, 2009

Záznam z únorového semináře v Grizzly Gymu u Pepy Pulgreta:)

Wednesday, October 21, 2009

New gallery in my Membership Site...


Ahoj lidičky.......tak jsme vyměnili kraťásky, tílečka a žabky za zimní bundy.....nevím jak na vás působí tohle počasí, ale já bych pořád jen spala.....jsem líná jak veš a jediné čeho jsem schopná je ráno se nasnídat, pak zalézt zpět do postele a v ní být téměř skoro celý den..
Kdyby alespoň na chvíli to sluníčko vykouklo...:o))nebo takhle brzy vážně zazimuji, a probudím se až v létě:)

Co se týče mého pracovního kalendáře, tak dokonce roku se můžeme vidět na
31.10 na Pražském poháru
7.11 v Brně na Smartlabs
14.11.v obchodním domě Zláté Jablko ve Zlíně, kde s Radkem Loncem máme exibičku
12.-13.12. plánujeme s Evíkem předvánoční slezinu v Českých Budějovicích
19.12. Trnava - Vánoční soutěž v tlaku na lavičce RAW

Saturday, October 17, 2009

Check my new clips on herbiceps.com


from shooting with Kelly!!





Thursday, October 08, 2009



Zítra 9.10 navštivte náš stánek firmy doplňků pro fitness Madmax, oblečení Better Bodies a Gasp. kolem jedenácté dvanácté hodiny budete mít možnost setkat se se mnou nebo s Radkem Loncem.....rádi Vás uvidíme!!:o)

Sunday, October 04, 2009

Poslední den v Californii

Všechny vás opět zdravím ze sluníčkové Californie, zítra již odlétáme dom....Na jednu stranu se domu těším na druhou moc ne...:o)))Ale už mi všichni moc chybíte!!takže na pár měsíc se otočím dom, všechny vás zulíbám:o), obejmu, rozdám několik úsměvů, dobré nálady a pak plánujeme nejspíš návrat zpět!!
Strávit Vánoce tady by bylo moc fajn!:)Maminko promiň, ale až se tu víc usadíme, slibuji ti, že strávíš jednou nejhezčí prázdniny ve svém životě!!:)

V sobotu se zlatíčka uvidíme v Brně...sice jsem koukala, že nás moc nedorazí, ale možná líp pro nás, alespoň na sebe budeme mít víc času:o)

Pro ty co by rádi věděli co mám v plánu v příštích měsících....žádné závody neplánuji...mám v plánu pracovat, věnovat se více rodině, přátelům a soamozřejmě osobnímu rozvoji.
To jestli vyjde závodění příští rok, to je ve hvězdách.....Každopádně cesta na Arnold Classic a Olympii 2010 je samozřejmostí..:)

New clips on my clip4sales…must see!!

Check my new clips from Red Rock and In Desert Area…