Kate's Journal

Wednesday, July 30, 2008

Dnešní trénink benche a zkouška trika po x měsících :)

10opak/50kg
8opak/60kg
5opak/70kg
4opak/80kg
3opak/90kg
3opak/95kg
3opak/95kg

triko....je mi malinko větší než na republice, takže oblékání bylo na pohodu:)
1opak/110kg... trochu krkolomné:)no není divu
1opak/115kg
1opak/115kg
1opak/120kg...což mi udělalo velkou radost:)
co mi dělá asi největší problém je dýchání, musím pilovat a pilovat...

5opak/80kg
8opak/60kg

Monday, July 28, 2008

Dnešním dnem jsem opět začala s dietkou, každopádně už bylo na čase, pže jsem se začala až moc kulatit:o) To jídlo je fakticky droga, tedy alespoň moje!Nikdy nemám dost...:o)Co se týče váhy, tu raději nechám utajenou.....nejen pro vás, ale i pro sebe, nemám ani tu odvahu si na ni stoupnout....
Vzhledem k tomu, že příští víkend bych si chtěla zazvedat na benchi, pořádaný boleslavským oddílem Gate of Power, tak by to chtělo trochu potrénovat, síla po MS se vrací, ale jde to sakra pomalu...minulý týden po příjezdu z dovči jsem nezahálela a trochu již benchík trénovala.....

Dnešní trénink benche:
10opak/45kg
8opak/55kg
6opak/65kg
3opak/70kg
3opak/75kg
3opak/80kg
3opak/85kg
3opak/90kg

Ve středu budu muset zkoušet triko, které jsem na sobě od republiky neměla.....to bude zase bolet..:/
Pár foteček otesánka Kačenky, foceno samozřejmě mobilem, tak nic moc kvalita...to jen pro představu jak vypadají teď moje svalíky:)

Saturday, July 26, 2008



Tak nakonec dneska zvítězily brusličky, pže počásko nám přálo, tak jsme se vydali prubnout jednu z tras kolem Lužických jezer v Německu...konkrétně kolem Barwaldersee
jedno z největších jezer, trasa má 21,6km, šířka asfaltu kolem 3 m, kolem městečka Uhyst je kousek trasy jen šířky kolem 2m, no ale zase tam je pěkné parkoviště s občerstvením a safari, kde jsme i my parkovali..:o) Kvalitu povrchu hodnotím jedničkou, takže vřele všem doporučuji!!

Další trasa, kterou máme v plánu je buď z Děčína do Drážďan, která má cca 65km a nebo kousek od aquaparku Tropical Island trasa Flaming Skate, která má necelých 100km...kdyby měl někdo zájem příští víkend se k nám přidat, ozvěte se:)

Saturday, July 19, 2008

Několik foteček z páteční exibice v disco klubu K2 v Chotyni :)Více naleznete na www.fit-centrum.cz
I přesto, že jsem trošku víc přibrala a po dovolené s all-inclusive jakbysmet....tak mě dostali do plaveček.....:o) a myslím, že povedená akcička:)



Thursday, July 17, 2008

Na stránkách přidáno ještě několik foteček od Řecka :) V lepší kvalitě je naleznete na Romanových stránkách v jednom z jeho reportů..

Wednesday, July 16, 2008




Ahojda všem:o) Dneska dopoledne jsem se vrátila z týdenní dovolené na Djerbě. Musím říct, že jsem si maximálně odpočinula, jak od tréninků, od dietního jídla tak i od denodenních starostí a myšlenek.....Vrátila jsem se dobitá energií a připravena na další podzimní přípravu. Po tom týdnu, kdy jsme s Lůcou jenom jedly a vyvalovaly se na sluníčku se na to i celkem těším:) Kalhoty mi začínají být opět těsné.:)uff..
Nejenom, že jsem jedla, válela se, ale projela jsem se i na velbloudech, na koni, řádila na skůtru, zůčastnila se několik her na hotelu a především se zdokonalila v moji francouzštině...což bylo moc příjemné jak pro mě, tak i pro místní :) Pže místní mluví arabštinou, z které jsem se naučila asi jen tři věty a francouzštinou...kdyby mi někdo nabídl prodloužení ještě o jeden týden, bez váhání bych řekla ano, ikdyž jsem z počátku byla jiného názoru..:) Je tam přeci jen trochu špinavo a místní pánové se neobejdnou bez poznámek, když kolem nich procházeji dvě fešandy....Bylo to pro nás trochu takové tabu, ale nezbylo nám nic jiného než si zvyknout:)

Chtěla bych jen poděkovat Lucince, že se mnou jela, pže jsem se opravdu bavila!!:)
Luci bylo to fajn!!!A řekly jsme si, že se brzy vydáme opět na další společnou dovolenou nejlépe opět na Djerbu :)


Sunday, July 06, 2008

Ahojky všem, tak Las Vegas nám zrušili, tím pádem si užívám opět hamání a nic nedělání:) To jídlo je fakt droga, člověk neví, kdy má dost, no doufám, že tohle období brzy pomine, jinak se začnu pěkně kulatit:) Tréninky jsem trochu zvolnila, ubrala kardio, nechávám tělu trochu odpočinout...Od 27.7 mi začíná zas dietka a opět makačenko, takže si vychutnávám každičkou chviličku odpočinku a samozřejmě každé sousto :o)
Jedny z prvních závodů bude Vitalmax Open v Liberci 27.9. a pak se uvidí...samozřejmě bych se chtěla nominovat a pobrat zkušenosti i na Universe v Anglii, ale vše záleží na formě...
Užívejte sluníčka a pohodový zbytek víkendu...já za chvíli mažu na trénink a pak?Asi opět na zmrzlinu:o)Další žaludeční orgasmus:)


Tuesday, July 01, 2008