Kate's Journal

Monday, October 30, 2006



Ještě dnes byste měli na hlavní stránce nalézt aktuální fotečky z 28.10.
Zasky jsem se do toho pořádně opřela, nejenom, že jsem začala opět tvrdě trénovat, ale taky neskutečně papkat. Povolila jsem si teďky tak trochu uzdičku a mému tělíčku dopřávám. Myslím si, že je skoro v sedmém nebi, kdo by ale nebyl:)))
Dnešní aktuální váha 74kg. Nářez. Každopádně od ledna dietka.....:)

Sunday, October 15, 2006







Vyhrabala jsem ještě několik foteček z roku 2004. Kliknutím na obrázek by se vám měla spustit slide show.

Pro ty, co zajímá strečink a chce se o něm více dozvědět a inspirovat se několika strečinkovými cviky, může pomoci následující soubor, volně ke stažení.

Stahuj zde

Uplynul měsíc a můj weblog zůstal bez příspěvku....nic zásadního se za tu dobu nezměnilo:) Možná moje váha:)) Trochu se zas navýšila. Opět mi začala škola a postupně bych se měla začít připravovat na státnice, které dělám v lednu 2007. Že by se mi zrovínka chtělo učit, to tedy ne...:)) No nic jiného mi ale nezbyde... Taky jsem změnila místo mých tréninků........momentálně trénuji ve Factory na Smíchově. Po dlouhé době zasky necvičím sama, ale našla jsem si k sobě super sparinga Peťulu, kterou mám teď ve svých rukou :)) a společně se připravujeme na jarní sezónu 2007. I přesto, že to je možná budoucí soupeřka, vzájemně si pomáháme. Každá z nás je pro druhou motivací:) Žejo Péťo?:))